КАРАКТЕРИСТИИ ПРОИЗВОДИ

 • Ние ги ставаме нашите клиенти и квалитетот на прво место, им обезбедуваме на клиентите.Ние ги ставаме нашите клиенти и квалитетот на прво место, им обезбедуваме на клиентите.

  СЕРВИС

  Ние ги ставаме нашите клиенти и квалитетот на прво место, им обезбедуваме на клиентите.
 • Ние сме професионален производител. Имајте 10 години продажба и техничко искуствоНие сме професионален производител. Имајте 10 години продажба и техничко искуство

  ПРОФЕСИОНАЛНИ

  Ние сме професионален производител. Имајте 10 години продажба и техничко искуство
 • Воспоставивме агенти низ целиот светски партнерски систем.Воспоставивме агенти низ целиот светски партнерски систем.

  ПАРТНЕР

  Воспоставивме агенти низ целиот светски партнерски систем.
 • воспоставивме одличен тим, кои се вешти и искусни во машината.воспоставивме одличен тим, кои се вешти и искусни во машината.

  НОВО

  воспоставивме одличен тим, кои се вешти и искусни во машината.

ЗА НАС

TECSUN PHARMA LIMITED е акционерско друштво основано во 2005 година.

Деловниот обем на TECSUN сега вклучува развој, производство и маркетинг на API, хумани и ветеринарни фармацевтски производи, готов производ на лекови за ветеринари, адитиви за храна и амино киселина. Компанијата е партнер на две фабрики за GMP и исто така има воспоставено добри односи со повеќе од 50 фабрики за GMP и сукцесивно ги исполнува ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 за подобрување и унапредување на системот за управување и системот за обезбедување квалитет.

Централната лабораторија на TECSUN е настаната и е основана од други три локални познати универзитети, покрај самиот TECSUN, тие се универзитет Хебеј, универзитет Хебеи за технологија, универзитет Хебеи Гонгшанг.

ВЕСТИ

Where are our Business range:So far we have established prosy agent systems in Algeria, Egypt, Iran, South Africa, India, Malaysia and other Southeast Asian Countries. Also in the Middle East and South America. We have a partner and a large number of customers.

The hydroxypropyl–β-cyclodextrin complexation o...

Rabbit coccidiosis is a ubiquitous disease caused by one or more of 16 species of the apicomplexan genus Eimeria stiedae.1–4 General clinical symptoms of the disease are characterized by dullness, reduced food consumption, diarrhea or constipation, liver enlargement, ascites, icterus, abdominal d...

Venatorbacter cucullus gene. Nova, a new type o...

A new type of Gram-negative, aerobic, salt-tolerant, active, rod-shaped, and predatory bacteria ASxL5T was isolated from a cow dung pond in Nottinghamshire, England, and used Campylobacter as its prey. Subsequently, other Campylobacter species and members of the Enterobacteriaceae family were dis...