PRODUK FITUR

  • Kami nempatkeun palanggan sareng kualitas urang di tempat munggaran, kami nyayogikeun palanggan.Kami nempatkeun palanggan sareng kualitas urang di tempat munggaran, kami nyayogikeun palanggan.

    LAYANAN

    Kami nempatkeun palanggan sareng kualitas urang di tempat munggaran, kami nyayogikeun palanggan.
  • Kami produsén propésional.  Gaduh 10 taun penjualan sareng pangalaman téknisKami produsén propésional.  Gaduh 10 taun penjualan sareng pangalaman téknis

    PROFESIONAL

    Kami produsén propésional. Gaduh 10 taun penjualan sareng pangalaman téknis
  • Kami parantos ngadegkeun agén di sekitar sistem pasangan dunya.Kami parantos ngadegkeun agén di sekitar sistem pasangan dunya.

    Mitra

    Kami parantos ngadegkeun agén di sekitar sistem pasangan dunya.
  • kami ngadegkeun tim anu saé, anu terampil sareng berpengalaman dina mesin.kami ngadegkeun tim anu saé, anu terampil sareng berpengalaman dina mesin.

    OEW

    kami ngadegkeun tim anu saé, anu terampil sareng berpengalaman dina mesin.

TENTANG KAMI

TECSUN PHARMA LIMITED mangrupikeun perusahaan saham gabungan anu didirikeun taun 2005.

Ruang lingkup bisnis TECSUN ayeuna ngalibatkeun ngembangkeun, ngahasilkeun sareng pamasaran API, Farmasi Manusa sareng Pangajaran sarta Palatihan Atikan, produk réngsé ubar vet, aditif pakan sareng Asam Amino. Perusahaan mangrupikeun mitra dua pabrik GMP sareng ogé parantos nyetél hubungan anu saé sareng langkung ti 50 pabrik GMP, sareng teras-terasan minuhan ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 pikeun ningkatkeun sareng ningkatkeun sistem manajemen sareng sistem jaminan kualitas.

Laboratorium pusat TECSUN asalna sareng didamel ku tilu paguron luhur terkenal lokal salian ti TECSUN nyalira, nyaéta Universitas Hebei, Universitas Teknologi Hebei, Universitas Hebei GongShang.

BERITA

Where are our Business range:So far we have established prosy agent systems in Algeria, Egypt, Iran, South Africa, India, Malaysia and other Southeast Asian Countries. Also in the Middle East and South America. We have a partner and a large number of customers.

The hydroxypropyl–β-cyclodextrin complexation o...

Rabbit coccidiosis is a ubiquitous disease caused by one or more of 16 species of the apicomplexan genus Eimeria stiedae.1–4 General clinical symptoms of the disease are characterized by dullness, reduced food consumption, diarrhea or constipation, liver enlargement, ascites, icterus, abdominal d...

Venatorbacter cucullus gene. Nova, a new type o...

A new type of Gram-negative, aerobic, salt-tolerant, active, rod-shaped, and predatory bacteria ASxL5T was isolated from a cow dung pond in Nottinghamshire, England, and used Campylobacter as its prey. Subsequently, other Campylobacter species and members of the Enterobacteriaceae family were dis...