PRODUK FITUR

  • Kita luwih dhisik pelanggan lan kualitas, nyedhiyakake pelanggan.Kita luwih dhisik pelanggan lan kualitas, nyedhiyakake pelanggan.

    LAYANAN

    Kita luwih dhisik pelanggan lan kualitas, nyedhiyakake pelanggan.
  • Kita produsen profesional.  Duwe pengalaman dodolan lan pengalaman teknis 10 taunKita produsen profesional.  Duwe pengalaman dodolan lan pengalaman teknis 10 taun

    PROFESIONAL

    Kita produsen profesional. Duwe pengalaman dodolan lan pengalaman teknis 10 taun
  • Kita wis nggawe agen ing saindenging sistem mitra global.Kita wis nggawe agen ing saindenging sistem mitra global.

    Mitra

    Kita wis nggawe agen ing saindenging sistem mitra global.
  • kita nggawe tim sing apik banget, sing trampil lan berpengalaman ing mesin.kita nggawe tim sing apik banget, sing trampil lan berpengalaman ing mesin.

    OEW

    kita nggawe tim sing apik banget, sing trampil lan berpengalaman ing mesin.

Babagan Kita

TECSUN PHARMA LIMITED minangka perusahaan saham gabungan sing didegake ing taun 2005.

Ruang lingkup bisnis TECSUN saiki nyakup pengembangan, produksi lan pemasaran API, Obat-obatan manungsa lan veterinary, produk rampung obat-obatan dokter hewan, aditif pakan lan Asam Amino. Perusahaan minangka mitra saka rong pabrik GMP lan uga wis nyiyapake hubungan apik karo luwih saka 50 pabrik GMP, lan kanthi sukses ngrampungake ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 kanggo ngapikake lan ningkatake sistem manajemen lan sistem jaminan kualitas.

Laboratorium pusat TECSUN diwiwiti lan dibangun dening telung universitas terkenal lokal liyane kajaba TECSUN dhewe, yaiku Universitas Hebei, Universitas Teknologi Hebei, Universitas Hebei GongShang.

PAWARTA

Where are our Business range:So far we have established prosy agent systems in Algeria, Egypt, Iran, South Africa, India, Malaysia and other Southeast Asian Countries. Also in the Middle East and South America. We have a partner and a large number of customers.

The hydroxypropyl–β-cyclodextrin complexation o...

Rabbit coccidiosis is a ubiquitous disease caused by one or more of 16 species of the apicomplexan genus Eimeria stiedae.1–4 General clinical symptoms of the disease are characterized by dullness, reduced food consumption, diarrhea or constipation, liver enlargement, ascites, icterus, abdominal d...

Venatorbacter cucullus gene. Nova, a new type o...

A new type of Gram-negative, aerobic, salt-tolerant, active, rod-shaped, and predatory bacteria ASxL5T was isolated from a cow dung pond in Nottinghamshire, England, and used Campylobacter as its prey. Subsequently, other Campylobacter species and members of the Enterobacteriaceae family were dis...