PRODUKTET ME TIPARA

 • Ne i vendosim klientët dhe cilësinë tonë në radhë të parë, ne u sigurojmë klientëve.Ne i vendosim klientët dhe cilësinë tonë në radhë të parë, ne u sigurojmë klientëve.

  SH SERRBIMI

  Ne i vendosim klientët dhe cilësinë tonë në radhë të parë, ne u sigurojmë klientëve.
 • Ne jemi një prodhues profesional. Keni 10 vjet përvojë shitje dhe teknikeNe jemi një prodhues profesional. Keni 10 vjet përvojë shitje dhe teknike

  PROFESIONAL

  Ne jemi një prodhues profesional. Keni 10 vjet përvojë shitje dhe teknike
 • Ne kemi krijuar agjentë në të gjithë sistemin partner të botës.Ne kemi krijuar agjentë në të gjithë sistemin partner të botës.

  PARTNER

  Ne kemi krijuar agjentë në të gjithë sistemin partner të botës.
 • ne krijuam një ekip të shkëlqyeshëm, të cilët janë të aftë dhe me përvojë në makinë.ne krijuam një ekip të shkëlqyeshëm, të cilët janë të aftë dhe me përvojë në makinë.

  OEW

  ne krijuam një ekip të shkëlqyeshëm, të cilët janë të aftë dhe me përvojë në makinë.

RRETH NESH

TECSUN PHARMA LIMITED është një kompani anonime e cila u themelua në 2005.

Fusha e biznesit të TECSUN tani përfshin zhvillimin, prodhimin dhe tregtimin e API, farmaceutikës njerëzore dhe veterinare, produktit të përfunduar të ilaçeve të veterinerëve, aditivëve të ushqimit dhe Amino Acidit. Kompania është partnerë e dy fabrikave GMP dhe gjithashtu është krijuar marrëdhënie të mira me më shumë se 50 fabrika GMP dhe po përmbush me sukses ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 për të përmirësuar dhe përmirësuar sistemin e menaxhimit dhe sistemin e sigurimit të cilësisë.

Laboratori qendror i TECSUN ka origjinën dhe është ngritur nga tre universitete të tjera të famshme lokale përveç vetë TECSUN, ato janë Universiteti Hebei, Universiteti i Teknologjisë Hebei, Universiteti Hebei GongShang.

LAJME

Where are our Business range:So far we have established prosy agent systems in Algeria, Egypt, Iran, South Africa, India, Malaysia and other Southeast Asian Countries. Also in the Middle East and South America. We have a partner and a large number of customers.

The hydroxypropyl–β-cyclodextrin complexation o...

Rabbit coccidiosis is a ubiquitous disease caused by one or more of 16 species of the apicomplexan genus Eimeria stiedae.1–4 General clinical symptoms of the disease are characterized by dullness, reduced food consumption, diarrhea or constipation, liver enlargement, ascites, icterus, abdominal d...

Venatorbacter cucullus gene. Nova, a new type o...

A new type of Gram-negative, aerobic, salt-tolerant, active, rod-shaped, and predatory bacteria ASxL5T was isolated from a cow dung pond in Nottinghamshire, England, and used Campylobacter as its prey. Subsequently, other Campylobacter species and members of the Enterobacteriaceae family were dis...