За нас

Вовед

TECSUN PHARMA LIMITED е акционерско друштво основано во 2005 година.

Деловниот обем на TECSUN сега вклучува развој, производство и маркетинг на API, хумани и ветеринарни фармацевтски производи, готов производ на лекови за ветеринари, адитиви за храна и амино киселина. Компанијата е партнер на две фабрики за GMP и исто така има воспоставено добри односи со повеќе од 50 фабрики за GMP и сукцесивно ги исполнува ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 за подобрување и унапредување на системот за управување и системот за обезбедување квалитет.

Централната лабораторија на TECSUN е настаната и е основана од други три локални познати универзитети, покрај самиот TECSUN, тие се универзитет Хебеј, универзитет Хебеи за технологија, универзитет Хебеи Гонгшанг. Со квалификуван тим напредни капацитети и изобилство ресурси од целиот свет., Тој веќе доби награди понудени од одделите за индустрија, настава и истражување во областа на синтеза, био-ферменција и иновации на нови подготовки. TECSUN ужива почести на Најдобро претпријатие на Хебеј во иновациите во науката и технологијата.

Врз основа на високи почетни точки, TECSUN потенцира развој на производи на меѓународно ниво со висока техника, успешно лансиран Дорамектин, Колиметиметатен натриум, Селамектин, Тулатромицин, клиндамицин фосфат еден по друг. Задржувајќи го правилото засновано врз домашниот пазар, соочувајќи се со глобалните пазари, ние се посветуваме да нудиме производи со висок квалитет и професионална техничка консултантска услуга. Кога и да е, TECSUN секогаш ги задржува довербите, лојалноста и иновациите како дух на претпријатие, зелена, заштитена од животна средина, здравство и Висока ефикасност како политика за развој на производи. Искрено се надеваме дека ќе работиме заедно со луѓе од фармацевтската индустрија за здравствен бизнис на суштеството!

гагеа

Нашата фабрика

геагеа  NINGXIA DAMO ФАРМАЦЕВТСКА СД., ДОО

Ningxia Дамо Фармацевтски копродукции, ДОО. се наоѓа во индустрискиот парк Меили, градот ongонгвеи, автономниот регион Нингсаи Хуи, Кина. Компанијата регистрирана на 25 ноември 2010 година, се занимава со производство од 2013 година. , Беа зафатени 50786 квадратни метри. Има 50 вработени, вклучувајќи 12 високи и средни техничари за управување. Тоа е клучно претпријатие кое привлекува инвестиции од градот ongонгвеи. Главно произведува ветеринарни антихелминтски лекови од серијата бензоимидазол. Тоа е високо-технолошко извозно-ориентирано земјоделско и сточарско претпријатие кое интегрира производство и продажба на ветеринарни лекови. Неговите производи се најчесто користени антихелминтски лекови „бензимидазол“ во ветеринарната медицина. Тоа е високо-технолошки, ниско-токсичен и високо-ефикасен ветеринарен антихелминт. Има висока техничка содржина и широк опсег на примена. Неговите производи служат за земјоделска индустријализација. 

Во мај 2013 година, компанијата изгради проект за ветеринарна медицинска серија бензимидазол со вкупна инвестиција од 50 милиони јуани, со годишно производство од 1.000 тони албендазол и 250 тони фенбендазол. Магацински простор, дистрибуција на електрична енергија, третман на отпадни води, производство и објекти за живеење се целосно опремени. Добиено е одобрение за производство на безбедносно испитување, одобрение за пробно производство на општинска пожар и заштита на животната средина, сертификација на Министерството за земјоделство ГМП и извоз на надворешна трговија постапува со царинска електронска пристанишна царинска декларација. 

fgvasd
2

Производите на албендазол во моментов произведени се квалификувани, а производите се продаваат на пазарот и се во недостиг.

Компанијата се придржува кон развојната деловна филозофија на „научна и технолошка иновација, механизам иновација, висок квалитет и висока ефикасност“ и ги гради карактеристиките на брендот на „Дамо Грин фармацевт“ Таа има за цел проширување на странските инвестиции и проширување на управувањето, зголемување на внатрешното управување и зголемување на ефикасноста и континуирано подобрување на потенцијалот за развој на претпријатието и водење на запад. Нов тренд во производството на ветеринарни лекови.

фафгагвв